No SSO cookie

Fiat 500 by Gucci se dezbraca

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500 by Gucci se dezbraca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat 500 by Gucci isi ridica trena si se comercializeaza incepand cu 20.000 Euro.

 
 

Datorita succesului inregistrat de 500 by Gucci, care are deja peste 3000 de pre-comenzi inregistrate online, Fiat a realizat ca nu are sens sa dai cu piciorul la o oportunitate, cand ti se iveste. Asadar, astazi, italienii au anuntat lansarea versiunii "dezbracate" - adica cu plafon retractabil, aferenta modelului 500 by Gucci.


Designul ii apartine aceluiasi director al departamentului Creatie de la Gucci, Frida Giannini, care a colaborat si cu Centro Stile Fiat.Principala diferenta dintre cele doua modele este aceea ca Giannini a indepartat culorile blazonului Gucci de pe profilul modelului precedent si le-a asezat pe plafonul negru, retractabil in mod electric.

Ca si modelul cu plafon din tabla, acest 500 by Gucci va fi disponibil fie alb, cu elemente din crom mat , fie negru lucios cu accente cromate, de asemenea lucioase.

Celelalte detalii estetice care merita a fi mentionate sunt jantele spitate, din aliaj, care prezinta sigla cu un dublu "G" si semnatura Gucci, in caractere italice, pe spatele si pe stalpii masinii.

Liniile interiorului raman aceleasi cu ale versunii hatchback, tapiterie Gucci. elemente din satin si crom, la care se adauga efectul de catifea al panoului de comanda al radioului.


Versiunea dezbracata 500 by Gucci va fi disponibila pentru comenzi, incepand cu luna septembrie, cand va fi prezenta in anumite show-room-uri Fiat. Pentru Italia, pretul anuntat pentru 500 by Gucci decapotabil este de 20.000 Euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6037 :: 22.18MB