No SSO cookie

Fiat 500 Abarth cu 160 CP

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500 Abarth cu 160 CP
Noutati-auto · · 6 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La LA Auto Show isi face debutul Fiat Abarth 1.4 l, cu 160 CP.

 
 

Dupa lansarea in SUA a Fiat 500 si 500C , e timpul pentru producatorul italian sa introduce versiunea sportiva a acestui mini, noul 500 Abarth, care isi face debutul astazi, la Salonul Auto de la Los Angeles .

Vestea buna este ca Fiat a optat pentru un motor mai puternic pentru 500 Abarth  decat standardul de 135 CP care este disponibil pe modelul european de baza.

In SUA, Fiat 500 Abarth primeste un motor turbo de 1.4 litri  care produce 160 cai putere la 5.500 rpm si 230Nm  cuplul maxim intre 2.500 si 4.000 rpm.

Fiat 500 Abarth are o cutie de viteze manuala cu cinci viteze cu asistent distributie cuplu motor.  Modificarile la sasiu includ o suspensie cu arcuri mai rigide, un sistem de directie mai rapid si frane mai mari, jante din aliaj de 17 inci cu pneuri de inalta performanta Pirelli P-Zero Nero de 205/40 R17.

La exterior, Abarth 500 castiga un bodykit nou, cu bare de protectie fata si spate noi,  spoilere si doua tevi de esapament mari.

La  includ avem un set de scaune sport imbracate in piele Alcantara cu cusaturi rosii,  volan plat in partea de jos, instrumente remodelate, pedale din aluminiu.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (6)

scris de carmenflorin

woooooooow, ce tare! masinuta asta e incredibila ..

scris de sims

masina da o noua speranta fiatului

scris de ovyy

La salonul auto de la Los Angeles, FIAT a prezentat primul model Abarth dedicat pietei americane. Ma intreb cel pentru piata europeana este diferit?

scris de cameluss

Ce bine ca Fiat a optat pentru un motor mai puternic pentru 500 Abarth ,, performanta vrem

scris de cameluss

Ce bine ca Fiat a optat pentru un motor mai puternic pentru 500 Abarth ,, performanta vrem

scris de ovyy

Intradevar este versiunea sportiva a acestui mini, daca ne gandim ca motorul produce 160 CP, cred ca zboara masinuta a carei greutate nu cred ca depaseste 1 t.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.9376 :: 22.2MB