No SSO cookie

Fiat 500 Abarth Cativa si Tenebra

voteaza
(5/ 1)
Fiat 500 Abarth Cativa si Tenebra
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

La Detroit, Fiat a adus Cativa si Tenebra, noutatile din familia 500 Abarth.

 
 

Familia 500 se mareste in fiecare an cu noi si noi interpretari ale reinterpretarii masinii-candva-emblema apartinand Fiat si care a redevenit emblema, insa numai a unui segment aparte.

Surprinzator, in SUA, Fiat a avut un succes nesperat de mare, reusind sa vanda in anul 2012 nu mai putin de 50.000 de unitati. De aceea, Fiat North America a adus la NAIAS nu mai putin de patru modele noi, menite sa duca mai sus si mai departe vanzarile pentru anul in curs.

Fiat 500 Abarth “Tenebra” design concept este, potrivit companiei italiene, creat sa satisfaca clientii aflati in cautarea placerii condusului pur (ce o mai fi insemnand si asta?), care doresc de asemenea mai mult stil si exclusivitate, pe care le regasesc, toate, in noua versiune de maxima putere oferita pe mini-ul italian.

Tenebra concept vine cu un exterio finisat in gri mat, cu accente de crom negru, faruri si lampi spate de un negru lucios si noile jante dn aliaj, de 16", de asemenea, in negru lucios. Sigla Abarth este prezenta pe caroserie.

Schema coloristica gri/negru (Grigio/Nero) este prezenta si la interior, unde intalnim scaune sport in stilul Abarth, cu centuri de siguranta de tipul celor pentru raliu, volanul cu partea inferioara turtita, schimbatorul de viteze si levierul franei de mana imbracate in piele neagra si cusute cu ata gri, in timp ce panou de bord este realizat din fibra de carbon cu finisaj mat.

Cattiva, celalalt concept prezentat de Fiat la NAIAS 2013, este inspirat din variantele Sport si Turbo ale aceluiasi 500. Vopseaua este de aceasta data lucioasa si poarta denumirea de "Rame" si la fel ca Tenebra vine cu un negru contrastant, in timp ce jantele din aliaj sunt prezentate in gri inchis cu finisaj satinat.

La interior, designerii au optat pentru tema Nero, adica totul in negru, care cuprinde scaunele imbracate in piele, volanul si bordl, care primeste un finisaj in negru mat, unic.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2548 :: 22.12MB