No SSO cookie

Ferrari California facelift

voteaza
(0/ 0)
Ferrari California facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nerabdatori, cei de la Ferrari au pre-lansat modelul California facelift inaintea debutului mondial programat pentru Geneva 2012.

 
 

Se stie de cateva luni bune ca Ferrari pregateste o versiune intinerita a modelului entry-level, California. Insa astazi, italienii au dat din nou dovada unui spirit vulcanic si nerabdator, dand publicitatii primele fotgrafii oficiale si un comunicat de presa, despre decapotabila cu plafon hardtop care este programata sa debuteze la Geneva Motor Show 2012.


In timp ce la nivelul optic nu se intrevad schimbari notabile, in afara grilei fata argintii, sub caroserie, treburile s-au schimbat.
Motorizarea de 4,3 litri, V8, a modelului California, prevazuta cu tehnologia injectiei directe, primeste acum o evacuare modificata si un nou soft pentru motor, care impreuna, asigura o putere crescuta cu 30 de CP, de la 460, la 490 CP si un cuplu motor de 505 Nm, disponibil la 5.000 rpm.

La fel de important ca noul management al motorului este si faptul ca inginerii Ferrari au reusit sa "slabeasca" masa totala a masinii cu 30 de kilograme, fara a afecta in vreun fel rigiditatea structurala sau performantele sasiului, sau cel putin asa sustin cei de la Ferrari.

Aceste imbunatatiri, aduc laolalta, o acceleratie 0-100 km/h in numai 3,8 secunde, ceea ce inseamna un timp cu 0,2 secunde mai bun decat al predecesorului sau de 460 CP.


Ferrari a pus la punct si "Handling Speciale package" care aduce modificari comportamentale la nivelul suspensiei, reduce rliul si face masina mult mai docila fata de pretentiile soferului.
Pachetul include si amortizoarele Magnetorheological controlate de un ECU mult mai rapid (timp de rapuns cu 50% mai bun), arcuri mai tari si un sistem de directie modificat, din care rezulta un raspuns cu 10% mai rapid.

Nu in ultim rand, Ferrari introduce odata cu modelul California facelift si o paleta de culori extinsa, care include  versiunea in doua culori, alaturi de interpretari moderne ale schemelor coloristice clasice apartinand companiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2233 :: 17.79MB