No SSO cookie

Ferrari: 5 noi modele in urmatorii 2 ani

voteaza
(0/ 0)
Ferrari: 5 noi modele in urmatorii 2 ani
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari se pregateste pentru un adevarat festin de modele noi in urmatorii doi ani: noul 612 Scaglietti, Ferrari 458 Challenge, 458 Spider, Enzo si noul 599 GTB Fiorano.

 
 

Urmatorii doi ani vor fi extrem de aglomerati pentru Ferrari. Producatorul italian de supercaruri va lansa in 2011 si 2012 nu mai putin de cinci noutati.


Primul nou venit in lumea Ferrari va fi inlocuitorul lui 612 Scaglietti, un model cu nume de cod F151 care isi va face debutul Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a anului viitor. Noul model GT cu patru locuri ar putea debuta cu un tren de rulare hibrid compus din propulsorul V12 cu 550 cai putere si un motor electric cu 100 de cai putere. Astfel, consumul si nivelul emisiilor vor putea fi reduse cu 35%. Mai mult, evenimentul elvetian va reprezenta momentul de debut si pentru noul Ferrari 458 Challenge.


A doua parte a anului 2011 va fi marcata de Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde Ferrari se va prezenta cu 458 Spider, versiunea decapotabila a lui 458 Italia. Se speculeaza ca plafonul retractabil al noului model 458 Spider va fi din sticla. Anul 2012 aduce doua noutati esentiale pentru Ferrari.


Noul Ferrari Enzo, mostenitorul celebrului Enzo, isi va face debutul cu un V8 biturbo, urmand sa fie comercializat si in China. A doua parte a anului va aduce pe piata inlocuitorul modelului 599 GTB Fiorano, in acest moment cunoscut cu numele de cod F152.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

foarte frm masina cel care cumpara asemenea frumusete sa aibe grija de ea!!!!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1527 :: 22.11MB