No SSO cookie

Familia Dacia se extinde cu noul model Lodgy

voteaza
(0/ 0)
Familia Dacia se extinde cu noul model Lodgy
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Gama Dacia se extinde in 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil in varianta cu 5 si 7 locuri.

 
 

In concordanta cu spiritul marcii Dacia, Lodgy este un model foarte spatios, cu prestatii inedite, adaptate asteptarilor clientilor. Familiile aflate in cautarea unui vehicul polivalent la un pret accesibil isi vor putea cumpara noul model cu o garantie de 3 ani.

Ramanand fidela atributelor marcii, Lodgy ofera un plus de confort si functionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile in premiera pentru Dacia. Designul sau sugereaza un spatiu interior remarcabil pana la al 3-lea rand de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy ofera un volum considerabil al portbagajului, inclusiv in varianta cu 7 locuri.

Numele - Lodgy - care aminteste de englezescul „lodge”, este o trimitere directa la trasatura sa esentiala: capacitatea de a gazdui o intreaga familie si bagajele sale.

Dacia Lodgy va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Relansata in 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit in 8 ani un actor de notorietate pe piata auto europeana. Dacia a stiut sa castige increderea clientilor datorita valorilor sale: generozitate, care se traduce prin cel mai bun raport pret/spatiu interior de pe piata, fiabilitate si robustete.

Cu ocazia celei de-a treia participari la Trofeul Andros, Dacia iese din nou din tipare, inscriind in cursa pentru prima oara in istoria competitiei un monovolum: Lodgy „Glace”. Doua vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloti de exceptie: Alain Prost, Nicolas Prost si Evens Stievenart. La mijloc de sezon, Alain Prost se afla pe primul loc, cu doua victorii obtinute in trei curse.

Pentru informatii referitoare la evolutia competitiei, puteti accesa site-ul www.dacia.ro/trofeulandros/.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2444 :: 22.17MB