No SSO cookie

Falcon lanseaza in Romania Viper Smart Start

voteaza
(0/ 0)
Falcon lanseaza in Romania Viper Smart Start
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porneste-ti masina de oriunde din lume cu Smartphone-ul tau!

 
 

De ce ai folosi telecomanda sa-ti pornesti masina daca ai deja un Smartphone? Aceasta este intrebarea pe care ne-am pus-o si noi. De aceea, Falcon Electronics lanseaza si in Romania Viper Smart Start, sistemul cu care-ti pornesti masina din telefon.  Practic, ti-o poti comanda din orice colt al lumii, daca exista semnal GSM.

 

Premiat cu “BEST OF INNOVATIONS” la Consumer Electronics Show, Viper Smart Start porneste motorul pentru a incalzi masina pe timp de iarna si a o racori vara, astfel incat sa te bucuri de temperatura dorita in orice anotimp. Mai mult, sistemul localizeaza masina prin receptorul GPS inclus, oferind utilizatorului posibilitatea de a sti oricand unde se afla aceasta. La un simplu click, cu Smart Start incui si descui usile masinii, armezi si dezarmezi sistemul de securitate si deschizi portbagajul, precum si multe altele la care pariem ca nici macar nu te-ai gandit.

Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti comanda masina din telefon este sa conectezi modulul Smart Start la sistemul de securitate al masinii si sa descarci o aplicatie pe Smartphone-ul tau.

Catalogat drept o „aplicatie extraordinara” de canalul de televiziune FOX si ,,cel mai interesant lucru de la CES” (postul CNBC) Viper Smart Start a generat un interes atat de mare, incat de la lansare si pana acum au fost descarcate peste 1 milion de aplicatii necesare folosirii sistemului.

Compatibil cu sistemele de operare iOS,  Android si BlackBerry, pachetul Smart Start DSM250I include un modul cu GPS si cartela SIM, precum si un abonament pentru 1 an de zile. Modelul este disponibil in toate magazinele Falcon Electronics si pe www.store.falcon.ro

 

Despre Viper

Viper este cel mai bine vandut sistem de securitate auto din Romania. Sistemul de securitate Viper a fost proiectat conform unor standarde tehnice si de calitate foarte inalte, ceea ce a facut ca Viper sa devina sinonim cu siguranta automobilului.


Sistemele Viper sunt produse de Directed Electronics, cea mai mare firma producatoare de sisteme de protectie pentru vehicule din lume. Aceasta este detinatoare a peste 20 de patente in domeniul tehnologiei electronice de varf si a peste 50 de brevete de inventii si inovatii, fiind certificata ISO9001.
In Romania, importatorul oficial al sistemelor de securitate Viper este Falcon Electronics.

 

Despre Falcon

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.

Iata, in continuare, cateva videoclipuri edificatoare:

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de pistruiatamica

Cat de mult a avansat tehnologia!! Din tutorial am observat ca pare f. usor de folosit,desi initial mi-am zis ca nu voi fi in stare sa profit de noua tehnologie..

scris de carmenflorin

Este interesanta chestia asta, dar ma gandesc ca in curand hackerii nu vor fura numai banii ci si masinile, foarte usor.Oricum le urez mult succes in comercializare.

scris de ovyy

Sa ai intai masina....si apoi restul...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2894 :: 20.49MB