No SSO cookie

Fabrica Lada va produce Loganuri cu sigla Nissan

voteaza
(0/ 0)
Fabrica Lada va produce Loganuri cu sigla Nissan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fabrica Lada din Togliatti va produce modelul Logan vandut sub sigla Nissan.

 
 

Logan este cel mai vandut si cel mai cunoscut model din gama Dacia. Logan este primul frunct al relatiei dintre Dacia si Renault, insa modelul de succes nu este o marca inregistrata doar pentru compania auto romaneasca.


Pe unele piete ale lumii, Logan este vandut sub marca Renault si chiar sub marca Nissan. Preluarea marcii Lada de catre Renault a generat un prim rezultat. Modelul Logan sub marca Nissan va fi produs in fabrica Togliatti din Rusia. Togliatti este recunoscuta ca o fabrica din era comunista unde se produceau modelele Lada.


Fabrica Togliatti a fost recent vizitata de premierul rus Vladimir Putin, ca urmare a situatiei dificile prin care trecea compania Avtovaz, pe fondul crizei economice mondiale. Putin nu a permis efectuarea unor disponibilizari si a ajutat compania cu peste 1 miliard de euro. Astfel, fabrica Lada din Togliatti este acum in fata unui nou proiect si va produce modele Nissan.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1646 :: 17.78MB