No SSO cookie

Fabrica Ford din Valencia isi reduce activitatea

voteaza
(0/ 0)
Fabrica Ford din Valencia isi reduce activitatea
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Datorita cererii reduse, fabrica Ford din Valencia trimite acasa 4000 de lucratori

 
 

Criza economica, care in prezent face ravagii in Europa, nu da semne ca va disparea prea curand.

Ca urmare, producatorii auto au inceput sa ia masuri pentru a tine cont de reducerea cererii pentru produsele lor.

Ford isi va reduce activitatea, trimitand acasa 4000 (din 6500) de muncitori de la uzina din Valencia, pentru o perioada de 39 de zile, in cursul anului 2012, dupa cum declara purtatorul de cuvant european al Ford, Adrian Schmitz.  
"Acest lucru este legat de presupunerea ca cererea va ramane slaba si anul viitor in intreaga industrie europeana", a declarat Schmitz. "Declinul cererii atat pentru Spania cat si Europa afecteaza toata industria", a adaugat el.

Analistii economici, cred ca situatia se va inrautati. "Este cu siguranta un semn al cererii mici. Este probabil sa fie si mai rau. Mai multi producatori vor vedea cum vanzarile vor scadea anul viitor, iar acest lucru va duce la si mai multe reduceri ale locurilor de munca".
Ei mai adauga ca Ford este intr-o forma mai buna decat majoritatea rivalilor, deoarece in ciuda scaderii cu 1,4% in luna octombrie a vanzarilor globale europene, acesta a inregistrat o crestere cu 6,4% fata de luna octombrie 2010. Cu toate acestea, vanzarile Ford in Spania au scăzut cu 6,7% in aceeasi luna.

PSA Peugeot Citroen au declarat si ei  ca vor reduce aproximativ 3500 locuri de munca, iar  Renault si General Motors au anuntat ca vor suspenda temporar unele linii de productie din fabricile lor din Franta si Spania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de bogdan7817

poate ca si pietele europene sunt putin saturate de multitudinea de masini si clase de masini diferite, iar unele branduri nu mai fac fata unei productii pe care si-o imaginau acum 4-5 ani

scris de ovyy

Era inevitabil, lipsa puterii de cumparare si a comenzilor a determinat inchiderea unor linii de productie. Si cred ca este numai inceputul...

scris de sims

se simte criza si la ford

scris de carmenflorin

Se pare ca afurisita de criza a afectat si pe cei de la Ford, pacat ca raman atatia oameni fara locuri de munca si astfel ingrosam randurile de someri.Asteptam si vremuri mai bune.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2277 :: 17.79MB