No SSO cookie

extinde gama de anvelope de vara de înalta performanta

voteaza
(0/ 0)
extinde gama de anvelope de vara de înalta performanta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Goodyear România îşi extinde gama de anvelope pentru modelul Eagle F1 GS-D3, cu 19 dimensiuni suplimentare, informează un comunicat al companiei, remis, vineri, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1d]Această diversificare a gamei este rezultatul succesului înregistrat până acum cu tipul Eagle F1, disponibil în urma suplimentării variantelor într-o gamă de 50 de dimensiuni, cu diametrul cuprins între 15 şi 20 de inci.
Eagle F1 GS-D3 a fost desemnată ca fiind cea mai bună anvelopă de înaltă performanţă dintr-un număr total de şapte modele testate de revista EVO, una din cele mai renumite publicaţii de specialitate din Marea Britanie. Eagle F1 GS-D3 a fost totodată premiată de publicaţiile germane AutoBILD şi Sport Auto.
[poza2d]Mulţumită tehnologiei inovatoare OneTRED, anvelopa de înaltă performanţă Eagle F1 GS-D3 combină avantajele unei anvelope slick de curse cu un comportament adecvat utilizării de zi cu zi.
Noul produs de top din gama de anvelope Goodyear este destinat în mod special automobilelor de înaltă performanţă şi celor preparate.
Eagle F1 răspunde celor mai exigente cerinţe ale conducătorilor auto cu un stil sportiv şi oferă o aderenţă superioară şi o manevrare excelentă atât pe carosabil uscat cât şi pe carosabil umed.
[poza3s]Tehnologia OneTRED este caracterizată de nervurile alungite şi extinse în formă de V ale benzii de rulare. Acestea pornesc din blocurile umărului anvelopei şi se continuă fără întrerupere până la nervura centrală solidă.
Acest design permite o suprafaţă de contact extinsă, atât pe drum drept cât şi în viraje, ca şi în cazul anvelopelor slick de curse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1303 :: 17.77MB