No SSO cookie

EXCLUSIVITATE: Dacia X90 va avea patru variante de echipare si va costa între 5.000 si 6.500 de euro

voteaza
(0/ 0)
EXCLUSIVITATE: Dacia X90 va avea patru variante de echipare si va costa între 5.000 si 6.500 de euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia X90, a cărei lansare este aşteptată cu nerăbdare de toţi românii, va avea patru variante de echipare şi va avea un preţ pe piaţa românească între 5.000 şi 6.500 de euro, în funcţie de gradul de echipare, a declarat pentru www.masini.ro, Constantin Stroe, directorul Consililui de Administraţie al Dacia.

 
 
„Vor fi patru variante de echipare ale acestui model şi în funcţie de dotările ce echipează fiecare dintre ele, preţul va urca de la 5.000 de euro, cât costă varianta de bază până la circa 6.500 de euro, cât va costa varianta full-option”, a spus oficialul citat. Constantin Stroe a adăugat că după experienţa întâmpinată cu modelul Solenza, a cărei cerere pe piaţă s-a îndreptat cu precădere către varianta cu gradul cel mai înalt de echipare, la lansarea noului model, uzina Dacia va fi pregătită cu toate cele patru variante de echipare, urmând ca piaţa să decidă asupra modelului care se va impune. „Noi ne vom respecta promisiunile şi vom avea noua Dacia la preţul de 5.000 de euro, însă dacă se va cere varianta full-option, care are radio CD performant, aer condiţionat, patru airbag-uri sau jenţi de aluminiu, atunci vom oferi cu precădere acest model”, a precizat C. Stroe. Iminenta lansare a noului model de Dacia cu nume de cod X90, denumită şi Dacia de 5.000 de euro, întrucât acesta este preţul la care constructorul francez Renault a anunţat că va apărea pe piaţă, în varianta de bază, a dus în ultima săptămână la mai multe speculaţii în presa scrisă din România. Preţurile avansate în mai multe medii de presă au ajuns chiar şi cu 50% mai mult faţă de preţul variantei de bază, existând şi ipoteze mult mai năstruşnice, în care se avansau preţuri de circa 10.000 de euro pentru acest model.

 

Cuvinte cheie:
Dacia | X90 |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 17.77MB