No SSO cookie

EXCLUSIV: Caravana VW Caddy GP

voteaza
(0/ 0)
EXCLUSIV: Caravana VW Caddy GP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche Bucuresti Vest 1 a organizat o Caravana Caddy GP, destinata cunoasterii noului produs Volkswagen comercializat in Romania.

 
 
Porsche Romania este dupa cum bine stiti, importatorul oficial al marcii Volkswagen, in tara noastra. Astfel, logica acestei Caravane Caddy GP, are sens. Porsche Bucuresti Vest 1, parte a Grupului Porsche Romania, a organizat vineri, 22 octombrie 2010, Caravana Caddy GP, un eveniment dedicat exclusiv clientilor de flote, unde Masini.ro a fost invitata, ca unic reprezentant al presei auto, cu acces la eveniment.


Caravana Caddy GP s-a desfasurat pe intregul intregii zile, timp in care reprezentantii firmelor care au luat parte la eveniment, au putut testa, masura, conduce si s-au putut familiariza cu Noul Caddy GP.
Traseul ales a fost PBV1-Cheia si retur, pe fiecare sens fiind ales un traseu diferit.


La Cheia, consilierii de vanzari si cei de service, specilizati in toate detaliile Volkswagen, au tinut o prezentare a modelului, cu exponatele aranjate sugestiv si epic intr-un evantai, iar apoi, au sustinut un scurt training aprofundand detaliile mecanice si noutatile existente pe Caddy GP.


Nu vom insista asupra acestor aspecte, deoarece Masini.ro va testa separat modelul VW Caddy GP, unde vom evidentia noutatile modelului, versus modelul anterior, insa pentru ca am fost prezenti la eveniment, va suntem datori cu informatii, chiar si succinte, si va oferim in acest scop, un foto-reportaj realizat pe parcursul intregii zile. Puteti asadar sa va familiarizati, optic, cu VW Caddy GP, prin intermediul galeriei foto.


foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5776 :: 17.85MB