No SSO cookie

Examenul pentru permisul auto si moto se modifica

voteaza
(5/ 2)
Examenul pentru permisul auto si moto se modifica
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Ce propuneri sunt si cum ne vor afecta ? Cititi mai departe pentru mai multe informatii

 
 

Examenul pentru permisul auto si moto va beneficia de o serie de modificari, sau cel putin asa se anunta.

Radu Stroe doreste valabilitatea promovarii probei teoretice timp de un an de zile, chiar daca cei examinati pica traseul. Cat despre examenul moto, acesta ar urma sa devina mult mai aspru.

In cazul examenului auto, daca un candidat trece proba teoretica, insa pica proba practica, nu va mai fi nevoit sa dea din nou si proba teoretica. Reexaminarea poate fi data dupa 15 zile, cu dovada ca s-au realizat de atunci 6 ore de practica pe autovehicul.

In cazul examenului pentru permisul de moped (AM) nu va mai trebui dovedita absolvirea unei scoli de soferi. Candidatii se vor putea prezenta direct la proba practica, in poligon, daca au absolvit un curs de legislatie rutiera inainte de 19 ianuarie 2013.

Motociclistii vor trebui sa fie insotiti pe motocicleta de examen de un instructor al scolii de soferi. Ei vor trebui sa comunice prin intermediul unei casti in timpul examenului. Pe langa motocicleta se va deplasa si un autovehicul in care se va afla politistul examinator.

Un alt lucru interesant care ar putea fi prevazut in noua legislatie. Doritorii vor putea da examen pe un autovehicul cu transmisie automata, nedotat cu ambreiaj. Acest lucru va fi insa notat pe viitorul permis de conducere. Cam acestea sunt detaliile de care beneficiem in momentul de fata, dar promitem sa va tinem la curent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de ktmD

"In cazul examenului auto, daca un candidat trece proba practica, insa pica proba practica, " Presupun ca daca pica proba teoretic. Eu cred ca e mai bine, mai ales ca nu trebuie sa dai proba teoretica de vreo 10 ori la rand doar pentru ca pici la traseu, sunt multi care stiu legea foarte bine dar nu le au cu condusul.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3359 :: 17.79MB