No SSO cookie

Evolutia inmatricularilor de masini noi in Europa

voteaza
(5/ 1)
Evolutia inmatricularilor de masini noi in Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Vreti sa aflati care este evolutia inmatricularilor in Europa? In articolul de astazi va prezentam situatia actuala, situatia anului 2012.

 
 

Poate va intrebati in ce stare se afla piata europeana in cazul autoturismelor noi. Va spunem ca luna noiembrie ne-a adus un trend descendent.

Spre exemplu, numarul de inmatriculari Dacia in UE a scazut cu 25,7%, ajungandu-se la 18.808 unitati. Per total, piata auto europeana a inregistrat un declin pentru a 14-a luna consecutiva. Vorbim de o scadere de 10,3%, ajungandu-se la 926.486 unitati.

Grupul Renault, cel care detine si marca Dacia, a inregistrat o scadere de 27.7%, 80.910 unitati. Brandul Renault pare ca a inregistrat o scadere mai mare decat Dacia, mai exact 28,3%, 62.102 unitati.

Cei de la Volkswagen au inregistrat si ei pierderi. Desi sunt lideri in UE, avand o cota de piata de 25%, pierderile au fost de 3%.

PSA Peugeot Citroen a inregistrat o scadere de 15,6%, 102.766 unitati, cei de la General Motors au avut pierderi de 13,2%, 74.134 unitati, in timp ce Ford a avut pierderi de 9,9%, 70,202 unitati.

Daca e sa vorbim putin de producatorul nostru mioritic; in primele 11 luni ale anului, Dacia a inregistrat un declin de 5,6%.

Nu ne punem sperante de mai bine in ultima luna a acestui an si tocmai de aceea asteptam sa vedem care vor fi rezultatele primului trimestru ale anului 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1952 :: 17.78MB