No SSO cookie

Euro NCAP a anuntat rezultatele ultimelor teste

voteaza
(0/ 0)
Euro NCAP a anuntat rezultatele ultimelor teste
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aproape toate autovechiculele testate au avut un ratig de 5 stele

 
 

Cele cinci stele obtinute de Ford Ranger la testele Euro NCAP au fost o surpriza, in sensul ca a fost pentru prima data cand o camioneta a obtinut vreodată un astfel de scor si nu doar pentru pasageri ci si pentru protectia pietonilor.

Euro NCAP a prezentat  rezultatele pentru 11 noi modele, care au fost testate impreuna cu Ranger. Cu accentul pus in aceste zile pe siguranta, ratingul de cinci stele a fost acordat aproape tuturor modelelor , cu exceptia unuia.

Noile vehicule testate de Euro NCAP in aceasta luna au fost Audi Q3, BMW Seria 1, Chevrolet Captiva, Fiat Freemont, Ford Ranger, Hyundai Veloster, Mercedes-Benz M-Class, Opel/Vauxhall Astra GTC, Opel/Vauxhall Zafira Tourer, Lancia Thema, Lancia Voyager si Toyota Yaris.

Toate au primit cinci stele de rating, cu exceptia Lancia Voyager, care a primit doar patru stele. Lancia Voyager, impreuna cu Mercedes M-Class, Lancia Thema si Fiat Freemont, a avut capota activa, care este activata de senzori in caz de coliziune, in scopul de a oferi o mai buna protectie pietonilor. Cu toate acestea, Voyager a avut cel mai slab scor in acest test special, 47 %.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de ovyy

Multe modele noi au rezultate bune cand vorbim de siguranta si asta se dovedeste prin ratig-ul de 5 stele.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2077 :: 17.79MB