No SSO cookie

Euro NCAP confirma gradul înalt de siguranta al Renault Espace IV

voteaza
(0/ 0)
Euro NCAP  confirma  gradul înalt de siguranta al Renault Espace IV
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Organizaţia independentă EuroNCAP a acordat maximum de 5 stele pentru siguranţă modelului Renault Espace IV, care a obţinut 35,11 puncte din 37 posibile, informează site-ul media al companiei franceze.

 
 
[poza1s]Espace IV, considerat acum drept “cel mai sigur MPV de pe piaţă”, se înscrie în lista maşinilor de cinci stele în urma crush-testelor efectuate de EuroNCAP, alături de modelele-surori Renault Laguna II (2001), Mégane II (2002) şi Vel Satis (2002). Monovolumul Espace IV confirmă astfel eforturile depuse de compania franceză de a se înscrie în cele mai înalte standarde de siguranţă impuse în industria automobilului, înscriind o altă premieră în istoria testelor NCAP, ca prima maşină care depăşeşte graniţa de 35 de puncte. [poza2s]Între dotările standard care au contribuit la acest rezultat se află avertizorul pentru fixarea centurilor de siguranţă, a treia generaţie a sistemului SRT (System for Restraint and Protection), airbag-urile cu deschidere în două trepte, în funcţie de tăria impactului, precum şi structura caroseriei din oţel special ultra performant. De altfel, în fiecare an, grupul Renault cheltuieşte aproximativ 100 de milioane de euro pentru cercetările în domeniul siguranţei, având o echipă de aproape 600 de specialişti angajaţi în acest scop. Rezultatele obţinute sunt la cel mai înalt grad. [poza3s]În 2001, Laguna II a devenit primul vehicul care a obţinut maximum de 5 stele, după care, anul următor, Megane II este primul automobil de clasă C care primeşte, de asemenea, 5 stele. În plus, modelele Twingo şi Clio, au primit de asemenea calificative satisfăcătoare pentru clasa din care fac parte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1562 :: 22.16MB