No SSO cookie

Eurial prezinta la SAB eleganta si seductia modelului Peugeot 307

voteaza
(0/ 0)
Eurial prezinta la SAB eleganta si seductia modelului Peugeot 307
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Importatorul oficial al Peugeot pentru Romania, firma Eurial Invest, lanseaza la Salonul Auto Bucuresti 2001 modelul Peugeot 307, prezentat oficial publicului roman in luna februarie a.c.
Reprezentantii firmei Eurial prezinta aceasta masina ca fiind dinamica si novatoare, dotata cu tehnologii de ultima ora in materie de securitate activa si pasiva. Poate atinge o viteza maxima de 205 km/h, fiind echipata cu un motor de 75 - 138CP. Cei care isi doresc acest model trebuie sa stie ca se preteaza condusului in oras, dar si pe sosele si autostrazi. Pretul la care poate fi achizitionata este 12.791 euro.

Peugeot mai expune la tirg modelele: Partner Combi, pentru familiile cu membri dinamici, Peugeot 607, o masina de inalta clasa, Peugeot 406, in varianta berlina, break si coupe, Peugeot 206, al carei atu este cutia de viteze automata autoactiva si Peugeot 206 cc, o masina ce prezinta printre calitati puterea si inovatia. Preturile variaza de la 9.874 euro la 31.206 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

o masina care-si merita pretul si care e prezenta in continuare in oferta peugeot

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2637 :: 22.15MB