No SSO cookie

Echipajul Edwin Keleti - Victor Ponta, campioni nationali in CNR la grupa A

voteaza
(0/ 0)
Echipajul Edwin Keleti - Victor Ponta, campioni nationali in CNR la grupa A
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Raliul Tara Barsei a adus echipei Jack Daniel’s Rally Team bucuria victoriei prin Edwin Keleti si Victor Ponta si tristetea data de abandonurile a 2 echipaje: Gergo Szabo si Catalin Berari .

 
 

Echipajul Edwin Keleti si Victor Ponta sunt deja campioni la grupa A, dupa 6 etape in Campionatul National de Raliuri in care au avut numai victorii.  Dupa ce vineri la Baneasa Rally Show, Gergo Szabo, campionul national en-titre a scos cel mai bun timp si a dat un spectacol frumos in fata bucurestenilor, sambata, pe traseele raliului Tara Barsei pilotul de la Jack Daniel’s a abandonat spre sfarsitul zilei, dupa ce condusese in clasament pe toate probele.

Gergo Szabo si Levente Csegzy: „Am avut un ghinion teribil. Suntem la primul abandon tehnic. Masina a mers foarte bine pana acum, aveam timpi foarte buni si nu ne asteptam la asa ceva. Ne pare rau si pentru Bogdan si Sebi si il felicitam pe Vali Porcisteanu. Vor urma 2 etape foarte grele si competitive. Desi avem 83 de puncte si suntem pe locul 2, la distanta de 6 puncte de lider, suntem acum 4 echipaje cu sanse la titlu: Marisca, noi, Porcisteanu, Girtofan si poate chiar si Spitzmuller . ”


Mihai Leu, managerul echipei Jack Daniel’s a declarat : „Tara Barsei a fost agonie si extaz pentru noi! Jack Daniel’s Rally Team este in continuare pe locul 1 in clasamentul general pe echipe, cu Edwin si Victor avem deja campionii la grupa A! Abandonul lui Gergo ne-a intristat, dar asteptam ultimile 2 etape, care speram noi sa ne aduca si titlul de campioni ai Romaniei!


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (5)

scris de diverse200901

nici eu...ne ajuta cineva ?

scris de diverse200901

nici eu nu am gasit...ne ajuta cineva ? (atentie cum ne spuneti...) Multumim

scris de Anonim

nici eu...e vreo smecherie ?

scris de Anonim

...ajutooor...nici eu nu l-am gasit...e vreo smecherie ?

scris de Ady5158

Cica Ponta e mai bun ca si copilot decat ca presedinte:) Fratilor si surorilor, indiciul din 30 August (ieri) nu s-a dat??? Ca l-am cautat de mi-au sarit ochii si...nimic!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1839 :: 17.79MB