No SSO cookie

Echipa Top Gear BBC va avea editoriale la Masini.ro

voteaza
(0/ 0)
Echipa Top Gear BBC va avea editoriale la Masini.ro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Celebrii Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May si-au manifestat dorinta de a semna pe Masini.ro.

 
 
Este oficial si indubitabil, celebrii Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May si-au manifestat dorinta de a semna o rubrica de editoriale pe Masini.ro. Echipa Top Gear va oferi si materiale video, foto si va inregistra 3 emisiuni, in decursul a doi ani, pe teritoriul tarii noastre, realizatorii purtand tricouri  inscriptonate Masini.ro si sepci cu aceeasi sigla.


Mai mult, James May si-a manifestat bucuria de a reveni in Romania, unde va avea ocazia sa conduca, din nou, celebrele Duster, Sandero si Logan, pe care realizatorul bitanic le apreciaza atat de mult.
Jeremy Clarkson a declarat ca se va abtine sa mai buseasca vreo masina, mai ales ca flota auto pusa la dispozitia celor trei, face parte din dotarea standard a echipei Masini.ro, fiind patrimoniul acesteia.


Cei trei nu au ascuns faptul ca la luarea deciziei a contribuit foarte mult si existenta rubricii Fetele de la Masini.ro, intelegand ca in Romania, orice masina este oferita de catre dealerii locali, pentru drive test, impreuna cu o fata.
Jeremy Clarkson doreste sa efectueze un tur de circuit la volanul unei decapotabile, avand-o pe Carmen Plesea la bord, (pe care a vazut-o in cele cateva pictoriale de pe site-ul nostru), in picioare, la o viteza de 120 km/h, in jurul Casei Poporului. El este curios daca, in cazul unei franari bruste, la viteza respectiva, coditele din parul venerabilei doamne, vor atenua legile fizicii, sau vor contribui, pur si simplu, la amortizarea socului cu asfaltul.


"Este o onoare pentru noi sa facem parte din echipa Masini.ro", este declaratia oficiala, de final, a celor trei realizatori.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1768 :: 17.78MB