No SSO cookie

Dunlop Drivers Cup si-a desemnat primii finalisti

voteaza
(0/ 0)
Dunlop Drivers Cup si-a desemnat primii finalisti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dunlop Drivers Cup, competiţia Dunlop destinată şoferilor amatori din România, a debutat duminică, 1 iunie, pe circuitul de karting Las Vegas din Arad cu prima sesiune de calificare, în urma acesteia fiind aleşi primii 6 finalişti ai concursului, informează un comunicat al organizatorilor.

 
 
[poza1s]“Prima sesiune de calificări a fost pentru noi, organizatorii, o surpriză plăcută. Am fost impresionaţi de entuziasmul şi seriozitatea participanţilor precum şi de talentul lor. Toţi au dovedit calităţi deosebite şi spirit de competiţie. Dincolo de rezultate, toţi au perceput acest concurs ca pe o experienţă importantă. De altfel, aşa cum sună şi motto-ul Dunlop Drivers Cup, locul doi nu există în această competiţie. Important e să participi”, spune Răzvan Boşomoiu, marketing manager Goodyear Dunlop Tires România. Cei şase câştigători, care vor participa la finala naţională, au vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani. Ei sunt Liviu Redeleanu din Bucureşti, Bogdan Andrica şi Răzvan Cletchin, ambii din Arad, Ionuţ Onea din Sănduleni, judeţul Bacău, Horea Virgil Mititean şi Radu Vasilis, ambii din Cluj Napoca. Conform regulamentului, departajarea câştigătorilor s-a facut în funcţie de cel mai bun timp obţinut pe un tur de pistă. [poza2s]Pentru prima oară, şoferii amatori din România pasionaţi de sportul cu motor au prilejul de a participa în acest an la Dunlop Drivers Cup, competiţie automobilistică, a cărui miză este marea finală din Mexic. Competiţia se desfăşoară în două etape si cuprinde trei sesiuni de calificări şi o finală pe ţară. Următoarele două sesiuni de calificare vor avea loc în 21-22 iunie la Bucureşti şi respectiv 28-29 iunie. Primii şase clasaţi la fiecare din cele trei sesiuni de calificare vor participa în perioada 19-20 iulie 2003 la finala pe ţară a Dunlop Drivers Cup, ce se va desfăşura pe litoral. Şoferii amatori pasionaţi de cursele auto mai au încă şansa de a se înscrie pentru a participa la Dunlop Drivers Cup. Pentru sesiunea de calificare din Bucureşti vor fi luate în considerare aplicaţiile trimise până pe data de 14 iunie. Pentru sesiunea de la Braşov, data limită de înregistrare este 21 iunie. Dunlop Drivers Cup se desfăşoară sub patronajul Federaţiei Române de Automobilism şi Karting şi beneficiază de asemenea de sprijinul Seat, care pune la dispoziţie maşinile de concurs.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1369 :: 17.77MB