No SSO cookie

Dunlop Drivers Cup România si-a desfasurat finala

voteaza
(0/ 0)
Dunlop Drivers Cup România si-a desfasurat finala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei 18 finalişti ai competiţiei Dunlop Drivers Cup şi-au disputat, duminică, pe litoral, supremaţia în această cursă automobilistică destinată şoferilor amatori, pentru desemnarea celor şase piloţi care vor participa la finala europeană care va avea loc în Germania, informează un comunicat al organizatorilor.

 
 
[poza1s]Obişnuiţi din etapele de calificare fie cu macadamul, fie cu suprafeţe on road, cei 18 concurenţi au fost nevoiţi să facă faţă de această dată unei noi provocări, care pe litoral nu putea fi alta decât nisipul. “Pentru cei mai mulţi dintre concurenţi, această cursă a fost de altfel şi prima întâlnire cu acest tip de teren, care este extrem de dificil şi pune probleme chiar şi unui pilot experimentat nu doar unui şofer amator. De altfel, această etapă a fost cea mai grea dintre toate cele de până acum şi a fost aleasă special de organizatori, având în vedere că în marea finală din Mexic, unde concurenţii se vor confrunta din nou cu un asemenea tip de teren”, a spus Ştefan Vasile, un cunoscutul pilot de raliu care a asistat concurenţii pe tot parcursul competiţiei, oferindu-le pregătirea teoretică şi practică necesară. [poza2s]Cei şase câştigători ai Dunlop Drivers Cup România sunt Liviu Redeleanu, Vasile Caprea Bogdan, Mihai Vecerdea, Andrei Edoard Ţintea şi Claudiu Mladin din Bucureşti precum şi Radu Vasilis din Cluj Napoca. Ei au dovedit că pot face faţă celor mai dure provocări şi, în acest mod, şi-au câştigat dreptul de a reprezenta România la finala europeană a competiţiei, din luna octombrie, în Germania. Piloţii români vor concura alături de participanţi din Ungaria, Germania, Olanda, Austria, şi Elveţia, iar primii doi clasaţi îşi vor câştiga dreptul de a reprezenta România la marea finală din Mexic. [poza3s]“Această primă ediţie a Dunlop Drivers Cup a fost o experienţă deosebită atât pentru noi ca organizatori, cât şi pentru concurenţi, care s-au aflat pentru prima oară în postura de piloţi de raliu. Iar unii dintre ei au acum şansa de a deveni cu adevărat profesionişti”, a spsu Razvan Boşomoiu, marketing manager Goodyear Dunlop Tires România. Dunlop Drivers Cup este o competiţie organizată de compania producătoare de anvelorpe Dunlop. Concursul oferă şoferilor amatori pasionaţi de sportul cu motor prilejul de a se iniţia în tainele pilotajului profesionist.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1886 :: 17.77MB