No SSO cookie

Duelul generatiilor: Renault Alpine A110-50 versus Alpine A110 Berlinette

voteaza
(0/ 0)
Duelul generatiilor: Renault Alpine A110-50 versus Alpine A110 Berlinette
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Duelul generatiilor a avut loc, Renault Alpine A110-50 versus Renault Alpine A110 Berlinette. Daca vreti sa vedeti un material extrem de interesant, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Avand un design extrem de agresiv dar si multa putere, Renault Alpine A110-50 este un succesor demn al celebrului Alpine A110 Berlinette, model aparut in anii '60.
Majoritatea oamenilor ar dori sa vada acest nou model in productia de serie si nu ii contrazicem. Este probabil unul din cele mai frumoase modele aparute in ultima vreme.
Totusi, pentru moment Alpine A110-50 ramane la stadiul de concept. Decizia unei eventuale productii de serie va fi luata la sfarsitul acestui an.
Pana atunci insa, noi va invitam sa urmariti un duel intre generatii, Renault Alpine A110-50 versus Renault Alpine A110 Berlinette. Va dorim vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4100 :: 22.16MB