No SSO cookie

Două maşini la preţ de una: Conceptul Bugatti Atless

voteaza
(0/ 0)
Două maşini la preţ de una: Conceptul  Bugatti Atless
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Amadou Ndiaye combină Bugatti Type 35 şi Bugatti Type 37.

 
 

Două maşini care au ajutat la stabilirea reputaţiei Bugatti ca  producator de talie mondiala din perioada interbelică au fost  Type 35 şi Type 57  Atlantic.

Incredibil de frumoase şi incredibil de puternice, aceste doua masini au rezumat tot ceea ce Bugatti a fost şi vrea  să fie.

Acum, designerul canadian  Amadou Ndiaye a luat aceste două automobile clasice şi le-a contopit  într-unul singur, într-un studiu numit Bugatti Atless.

În esenţă două maşini într-una, Atless vine in doua variante: Grand Touring şi sport. În varianta Grand Touring, un set de panouri  usoare sunt montate pe şasiu, motor, transmisie şi interior pentru a face loc celor două scaune auto GT.

În varianta sport capota, acoperişul, geamurile şi luneta au dispărut, transformând Atless într-o maşină uşoară, Open-air.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9937 :: 22.19MB