No SSO cookie

Dodge Nitro trebuie inlocuit!

voteaza
(0/ 0)
Dodge Nitro trebuie inlocuit!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Marchionne recunoaste ca modelul Dodge Nitro trebuie inlocuit.

 
 
Unele voci afirma ca Dodge Nitro era pregatit sa fie inlocuit inca din a doua zi dupa ce a fost lansat, adica in anul 2006. Insa chiar daca nu e asa, ne aflam in 2011, si modelul necesita, cel putin, cateva schimbari.


In realitate, nimeni nu cunoaste adevarul mai bine decat seful Chrysler, Sergio Marchionne, care le-a declarat jurnalistilor prezenti la Detroit 2011, ca Nitro, si modelul cu care imparte platforma, Jeep Liberty sunt "cea mai importanta gaura din portofoliul nostru de produse".


Nimic in sensul de "trebuie sa fie inlocuit", insa Marchionne a sugerat ca o decizie in aceasta privinta, care vizeaza cea mai necompetitiva platforma a celor de la Chrysler, va fi luata in urmatoarele 40 de zile. Insa Marchionne nu a precizat daca solutia va veni din partea Dodge, Jeep, Chrysler, sau un alt brand detinut actualmente sub umbrela Fiat.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4792 :: 22.18MB