No SSO cookie

Dodge Dart Compact Sedan - imagini din interior

voteaza
(0/ 0)
Dodge Dart Compact Sedan - imagini din interior
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chrysler ne prezinta Dodge Dart cu 10 airbaguri si sistem Blind-spot

 
 

Saptamana trecuta, Chrysler Group ne-a aratat prima imagine cu detaliile exterioare ale noului  Dodge Dart compact sedan, cu promisiunea ca vom primi si imagini din interior pe 13 decembrie.

Tinandu-se de cuvant, producatorul de automobile din Detroit a publicat un lot de fotografii proaspete, oferindu-ne o scurta incursiune in interiorul masinii, care va fi lansata oficial  la Salonul Auto Nord American International in a doua saptamana a lunii ianuarie.

Pe partea superioara a consolei centrale, gasim sistemul multimedia Uconnect a Chrysler Group, cu un touchscreen de 8.4 inch, despre care Dodge spune ca este cel mai mare de acest gen in segmentul compact.

Potrivit producatorului auto din Detroit, spatiul interior va fi echivalent cu cel al unui sedan de dimensiuni medii.

Dodge sustine, de asemenea, ca materialele folosite se gasesc de obicei in vehiculele mai scumpe, subliniind faptul ca va oferi "mii de moduri de a personaliza" modelul compact printr-o gama de 12 culori exterioare, 14 culori pentru interior si tapiterie, sase variante de roti, trei optiuni de motoare si trei transmisii.

Mopar va oferi, de asemenea,  propriile optiuni de personalizare si pachete tematice special dezvoltate pentru Dart.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de lilif

Intotdeauna asteptarile sunt diverse. Are un design splendid si e foarte atractiva si inspirata oferta lor... "mii de moduri de a personaliza"...bineinteles valabila pentru cei pe care ii tine punga :D.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6416 :: 17.8MB