No SSO cookie

Dodge Challenger se inverzeste de invidie

voteaza
(0/ 0)
Dodge Challenger se inverzeste de invidie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dodge prezinta la Chicago 2011 noile versiuni pentru muscle car-ul Challenger.

 
 
Dodge a condimentat oarecum prezenta modelului Challenger, printr-o noua adaugare stridenta pe paleta coloristica. Nuanta este denumita Green With Envy, de unde si jocul de cuvinte din titlu, si se presupune ca-si are locul in istria celor mai nebune culori auto din istoria recenta acompaniei, unde mai sunt incluse Sublime si Green Go.


Fanii marcii isi pot comanda masina in doua variante, care includ noul R/T Classic, care vine cu echiparea realizata in laboratoarele proprii, de 5,7 litri, V8, 372 CP, si evident cele doua dungi longitudinale. Acestea din urma pot fi comandate fie in negru mat, fie albe.


Insa cei care doresc ceva ma mult, Chrysler ofera si varianta Challenger SRT8, tot cu noua culoare. In aceasta echipare, clientii se pot bucura de ragetul celor 470 CP proveniti din cei 6,4 litri ai motorului V8, care se regasesc toate sub sigla Challenger SRT8 392 . Mai musculoasa varianta se va diferentia usor pe strada, datorita celor doua dungi care se intind pe intreaga suprafata si au culoarea neagra. Si interiorul este personalizat cu accente din aceeasi nuanta turbata, Green With Envy, la nivelul scaunelor si tapiteriei.


Si nu in ultim rand, noua culoare si denumire cer si un pret pe masura, care este insa surprinzator de mic, dar evident vorbim despre preturile din SUA, asadar, pentru Challenger R/T Classic Green With Envy, un american plateste 35.785$, iar pentru varianta si mai potenta, adica SRT8, pretul este de 44.875$. Ambele preturi includ toate taxele, inclusiv cele de livrare.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3002 :: 17.79MB