No SSO cookie

Detroit LIVE: Iata noul Mercedes C Klasse facelift!

voteaza
(0/ 0)
Detroit LIVE: Iata noul Mercedes C Klasse facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Mercedes C Klasse a debutat in cadrul Salonului Auto de la Detroit atat in versiunea sedan, cat si cea break. Noul model va fi disponibil din vara, urmand ca la scurt timp Mercedes sa lanseze si modelul coupe.

 
 
Noul Mercedes C Klasse a primit o serie de imbunatatiri estetice pentru a urma liniile noii game de modele. Acesta a primit o noua capota din aluminiu, noi blocuri optice inspirate de cele folosite pe CLS, o bara si grila noua si lumini de zi tip LED. In spate se pot observa noile stopuri LED si bara redesenata.

Interiorul a suferit de asemenea o serie de modificari. Acesta a primit materiale de calitate superioara, un nou volan, un nou bord si insertii de lemn de inalta calitate. Germanii au dorit ca noul model sa reduca dramatic senzatia de ieftin oferita de plastic. Mercedes ofera de asemenea si un monitor cu touchscreen pentru sistemul multimedia.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul model va primi sistemul start and stop pe toate versiunile exceptand modelul 4Matic. Acest sistem ofera o reducerea considerabila de carburant si emisii de CO2. Incepand cu anul viitor, modelul C Klasse va primi de asemenea si transmisia automata cu sapte rapoarte 7G-Tronic.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0746 :: 17.81MB