No SSO cookie

Detroit 2012: Audi A4 Allroad

voteaza
(0/ 0)
Detroit 2012: Audi A4 Allroad
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi aduce A4 Allroad in SUA pentru a inlocui A4 Avant

 
 

Detroit Motor Show 2012 marcheaza intoarcerea  seriei Audi Allroad pe piata din SUA, pentru prima data din 2005.

Doar ca  de data aceasta e A4 Allroad in  loc de A6 Allroad. In plus, Audi a declarat ca A4 Allroad va inlocui A4 Avant in America, incepand cu modelul anului 2013.

La exterior,Audi A4 Allroad are o grila cu bare verticale cromate, praguri laterale din otel inoxidabil si pe acoperis are sine din aluminiu.

Alte caracteristici speciale includ barele de protectie si pasajele rotilor mate si jante standard de 18 inch sau, optional, de 19 inch.
Noul Allroad are 4.722 mm lungime cu un ampatament de 2.804 mm, oferind spatiu amplu  ocupantilor sai si bagajelor acestora.

Comparativ cu A4 Avant, este mai lat cu 15 mm  si mai inalt cu 58 mm, iar garda la sol este mai ridicata cu 38 mm.

Crossoverul Audi este propulsat de un motor de 2.0 litri turbo pe benzina cu 211 CP si 349 Nm de cuplu, iar cutia de viteze automata cu opt trepte transmite puterea la toate cele patru roti prin intermediul sistemului Audi quattro AWD.

Caracteristicile standard includ scaune reglabile electrice, trapa panoramica, scaune incalzite, sistem audio de 505 watt Bang&Olufsen si clientii pot sa aleaga din trei insertii diferite de lemn.

Un pachet sport cu scaune electrice, volan cu trei brate si schimbator de viteze sport este disponibil optional, impreuna cu Adaptive Cruise Control si, instalat din fabrica, internet wireless pentru informatii in timp real despre vreme, trafic si stiri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.0365 :: 17.81MB