No SSO cookie

Detalii noi despre Fiat 500L Wagon

voteaza
(0/ 0)
Detalii noi despre Fiat 500L Wagon
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat 500L Wagon, care va debuta la Geneva, va avea 5 usi

 
 

Am auzit la inceputul acestei luni ca Fiat pregateste o noua varianta cu cinci usi a masinii sale de oras. Fiat 500, dar nu stiam nimic altceva despre planurile firmei italiene.

Autonews a reusit sa afle ca noul model, care va fi numit 500L, va avea premiera mondiala la Salonul de la Geneva, in martie.

Aflam, de asemenea, ca desi isi va pastra forma familiara a Fiat 500, noul 500L se va baza pe aceeasi arhitectura ca Punto, pentru  a imbunatati spatiul pentru pasageri si bagaje.

Se spune ca 500L va masura 4150 mm lungime, cu aproximativ 60 mm mai mult decat modelul 500 hatchback cu trei usi si va fi, de asemenea, mai inalt si mai lat decat originalul. Cei de la Autonews spun ca in cateva luni, Fiat va lansa si o varianta cu sapte locuri.

Vanzarile 500L pe piata europeana vor incepe, probabil, pe undeva prin luna iulie, in timp ce modelul cu cinci locuri va fi oferit pe piata americana incepand cu 2013. Raportul indica faptul ca Fiat nu are planuri de a vinde varianta cu 7 locuri in SUA, considerand ca americanii nu vor cumpara acest mic model de sapte locuri.

500L va fi fabricat la fosta fabrica Zastava din Kragujevac, Serbia, pe care Fiat a redobandit-o in 2008.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2236 :: 22.17MB