No SSO cookie

Detalii despre noul Opel Astra EcoFlex

voteaza
(0/ 0)
Detalii despre noul Opel Astra EcoFlex
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a inceput sa livreze noul Opel Astra EcoFlex reprezentantelor din intreaga Europa.

 
 
Noul Opel Astra EcoFlex este cel mai economic model Astra. Acesta este dotat cu un propulsor diesel de 1.3 litri CDI, care dezvolta 95 CP si cuplu de 190 Nm. Acesta resuseste sa scoata un consum mixt de doar 4.1 litri/100 km si doar 109 g CO2/km. Aceste performante sunt posibile datorita unor imbunatatiri mecanice si aerodinamice.

Propulsorul diesel folosit este cel mai economic diesel folosit de Opel. Acesta un propulsor diesel common rail de 1.3 litri cu multivalve, cu un nou sistem de injectie si un turbo cu geometrie variabila. Cuplul de 190 Nm este disponibil de 1750-3250 rpm. Pentru a ajuta reducerea emisiilor de CO2 opel foloseste un nou sistem de recirculare al emisiilor (EGR) cu un racitor, care permite reducerea nivelului de noxe.

Transmisia este una manuala cu 5 rapoarte optimizata pentru un consum cat mai mic. Acest model vine din standard cu un filtru de particule. Pentru a imbunati racirea si aerodinamicitatea noul Astra, Opel a dotat grila fata cu un panou, care la viteze mici se deschide pentru a oferi o racire cat mai buna a motorului, iar la viteze mai mari de 60 km/h se inchide pentru a oferi un coeficient de frecare cat mai mic. Opel a imbunatit si spatiul de sub masina si a dotat noul Astra EcoFlex cu un set de anvelope cu coeficient de frecare redus.

Noul Astra se alatura familiei EcoFlex din care mai face parte modelul Corsa cu emisii de 98 gCO2/km si Insignia cu emisii de 136 gCO2/km. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 14.5 secunde, iar viteza maxima este de 180 km/h. Consumul urban este de 4.9 litri, cel extra-urban de 3.7 litri, iar cel combinat de 4.1 litri.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1957 :: 17.78MB