No SSO cookie

Detalii de tuning pentru BMW Seria 6-Convertible

voteaza
(0/ 0)
Detalii de tuning pentru BMW Seria 6-Convertible
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Salonul Auto de la Frankfurt vom vedea varianta finala a BMW seria 6.

 
 

La inceputul acestui an, specialistul de tuning al BMW, Hamann Motorsport, a fost tachinat pentru proaspat lansatul BMW Seria 6 Cabrio, prin răspândirea primelor fotografii ale masinii.

Astăzi, compania germană a dat informaţii privind tunningul BMW Seria 6 şi a anunţat că la Salonul Auto 2011 de la Frankfurt din luna septembrie, va fi şi mai agresiv.

În efortul său de a spori aspectul şi performanţele BMW Seria 6 Convertible, Hamann Motorsport oferă proprietarilor posibilitatea de a alege  designul jantelor de aliaj în negru, argintiu sau o combinaţie a celor două, cu dimensiuni de 20  sau 21 inch.

Pentru o atitudine mult mai atletică, Hamann propune o suspensie sport care coboară înălţimea maşinii în jurul valorii de 30 mm în faţă şi 25 mm în spate.

Proprietarii de Cabrio 650i pot opta, de asemenea, pentru un sistem de evacuare sport, care include patru tevi de esapament rotunde de 90 mm​​.

În  interior vor avea pedale din aluminiu si un suport pentru picioare, plus preşuri personalizate cu logo-ul argintiu "HAMANN".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8542 :: 22.13MB