No SSO cookie

Deschide-ti un cont bancar si primesti un Mercedes nou

voteaza
(0/ 0)
Deschide-ti un cont bancar si primesti un Mercedes nou
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cam asa sta situatia in America, unde bancile atrag oamenii prin intermediul acestor oferte. Suna tentant initial dar oare se merita?Daca sunteti curiosi, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

In America, o banca a venit cu o idee inedita, sau cel putin asa pare in prima faza.
Aceasta banca, Community Bank, ofera un model nou Mercedes-Benz, cu toate taxele platite, oricui face un depozit de minim un milion de dolari pe o perioada de 5 ani.
Suna bine, ati zice. Sa depui niste bani si sa primesti un model premium gratuit. In plus, clientii pot alege dintre modele precum SLK, E-Class sau ML. Totusi, ca in orice afacere, exista o chestie interesanta si aici. Masina oferita reprezinta dobanda pe care ati primi-o dupa cei 5 ani de zile. Astfel, cand perioada de depozitare se incheie, veti primi inapoi banii depusi initial si atat. Daca cineva se gandeste sa retraga banii mai repede, va fi nevoit sa plateasca masina, dar si o taxa de 3000 de dolari.
Avand in vedere situatia mai sus mentionata, nu prea e profitabil pe termen lung. Asta si datorita devalorizarii. Un Mercedes care costa initial 60.000 de dolari, va costa dupa 5 ani maximum 25.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2191 :: 22.17MB