No SSO cookie

Debut international: SKODA Citigo cu cinci usi

voteaza
(0/ 0)
Debut international: SKODA Citigo cu cinci usi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ofensiva modelelor SKODA este elementul definitoriu al Strategiei de Crestere a producatorului

 
 

La Salonul Auto de la Geneva, care are loc la inceputul anului 2012, SKODA va prezenta publicului, in premiera, noul automobil subcompact, Citigo in versiunea cu cinci usi.

In februarie 2012, reprezentantilor mass-media li se va oferi o avanpremiera a noii SKODA, inclusiv un drive test. Incepand cu mijlocul lunii mai 2012, versiunea cu cinci usi va fi lansata succesiv pe pietele din Europa, impreuna cu versiunea cu trei usi.

Citigo reprezinta intrarea SKODA in segmentul subcompact, segment aflat intr-o crestere rapida. La finalul anului 2011, noul model a fost introdus cu succes pe piata de provenienta, in Republica Ceha. Incepand cu acest an, Citigo a cucerit noi grupuri de clienti pentru SKODA, contribuind astfel la Strategia de Crestere a marcii. Obiectivul SKODA pana in 2018 este acela de a creste livrarile la un minimum de 1,5 milioane de unitati pe an, la nivel mondial. In 2011, marca a atins un alt record de vanzari, in cel de-al 117-lea an de istorie a companiei, comercializand 879.200 de unitati.

Citigo se claseaza printre cele mai compacte, si in acelasi timp printre cele mai spatioase automobile din segmentul sau. Fidel promisiunii marcii: ‘Simply Clever’, automobilul impresioneaza printr-o serie de caracteristici ingenioase precum un suport pentru fotografii si documente, un carlig pentru geanta pe capacul torpedoului, o serie de plase de retinere si multiplele optiuni de depozitare.

Designerii modelului Citigo au pus accentul pe siguranta, aducand masinii scorul maxim de cinci stele in testul de impact Euro NCAP, alaturi de Volkswagen up! si SEAT Mii. Si inca o premiera: noul automobil de oras este si primul model SKODA care expune noul logo al marcii.

Un motor pe benzina, cu trei cilindri, propulseaza Citigo, acesta avand o cilindree de un litru si doua versiuni de putere: 44 kW/60 CP sau 55 kW/75 CP. In varianta sa cea mai eficienta, Green tec, noul Citigo obtine un consum de 4,1 l/100 km, iar emisiile de CO2 ale noului model SKODA se ridica la numai 96 g CO2/km.

Pe piata de provenienta, cel mai mic membru al familiei SKODA a devenit recent Cea Mai Buna Masina de Oras, in cadrul celui mai mare sondaj auto din Cehia: Car of the Year 2012.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2523 :: 22.17MB