No SSO cookie

De pe Terra pana pe Marte cu Chevrolet Volt

voteaza
(0/ 0)
De pe Terra pana pe Marte cu Chevrolet Volt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sunteti curiosi sa aflati starea acestei masini in Statele Unite ale Americii?

 
 

Proprietarii de autovehicule Chevrolet Volt din Statele Unite ating constant kilometrajul estimat de Agentia de protectie a mediului (EPA) de 98 MPGe fara a consuma benzina** si multi dintre ei chiar il depasesc.

Experienta acestora contribuie la un total uimitor de 241 de milioane de kilometri parcursi de modelul Volt in modul electric – aproximativ distanta dintre Terra si Marte.

Proprietarul obisnuit de Volt din Statele Unite care incarca autovehiculul la intervale regulate parcurge 1.448 de kilometri pana la urmatoarea alimentare a motorului pe benzina care actioneaza generatorul integrat al modelului Volt. Astfel, proprietarii cheltuiesc mai putin cu aproximativ 1.011 € (1.300 $) pe carburant.

In Statele Unite ale Americii, MPGe este o unitate de masura care exprima distanta medie parcursa per unitate de energie consumata. EPA, Agentia de protectie a mediului din S.U.A., utilizeaza aceasta unitate de masura pentru a compara valorile de consum ale autovehiculelor ce functioneaza pe baza de carburant alternativ, ale autovehiculelor electrice plug-in si ale altor autovehicule echipate cu tehnologii avansate, cu valorile inregistrate de autovehiculele cu motoare obisnuite cu ardere interna exprimate in mile per galon de benzina.

Uni soferii reusesc sa nu alimenteze aproape deloc cu benzina.

„In 21 de luni am parcurs peste 23.500 de mile (37.820 km) cu autovehiculul meu Volt si am alimentat cu benzina de doua ori,” a declarat Brent Waldrep, din Auburn Hills, Michigan. „Am alimentat ultima oara cu benzina in august 2012 si rezervorul este inca aproximativ 65% plin. Merg aproximativ 9.000 - 10.000 de mile (14.484 - 16.093 km) pana la urmatoarea alimentare cu carburant.”

Experienta lui Waldrep nu este una obisnuita, insa este impartasita si de altii.

„Am parcurs deja peste 5.000 de mile (8.047 km) si am facut plinul o singura data, exceptand plinul asigurat de dealer,” a declarat Larry Read din Canyon Lake, Texas.

Paul Friday din San Jose, California spune ca parcurge aproximativ 11.265 km pana la urmatoarea alimentare si completeaza nivelul de carburant al autovehiculului sau Volt cu aproximativ 11,4 litri (3 galoane) la intervale de trei luni.

„Am vazut si am auzit ca proprietarii de autovehicule Volt inregistreaza performante incredibile, din moment ce multi dintre ei depasesc estimarile de pe eticheta EPA,” a declarat Cristi Landy, directorul de marketing al Chevrolet Volt. „Proprietarii de autovehicule Volt demonstreaza potentialul de performanta al deplasarii cu sistem de propulsie electrica si in acelasi timp se bucura de experienta de conducere.”

In ultimii doi ani, proprietarii de autovehicule Volt din Statele Unite au fost cei mai multumiti clienti din intreaga industrie auto, peste 9 din 10 declarand pentru o publicatie importanta ca ar cumpara un alt autovehicul Volt.

Cand modelul Volt este incarcat complet, puterea utilizata pentru a parcurge pana la 80 de kilometri este asigurata de energia electrica inmagazinata in bateria sa litiu-ion de 16 kWh. Odata ce bateria este descarcata, intervine un motor pe benzina pentru a genera energia electrica necesara incarcarii bateriei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3628 :: 17.8MB