No SSO cookie

De ce rugineste Sonata?

voteaza
(0/ 0)
De ce rugineste Sonata?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

NHTSA a deschis o ancheta pentru a stabili cauzele aparitiei ruginii la Hyundai Sonata 2006-2008.

 
 

The Detroit News publica un material care releva faptul ca National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) din SUA, a deschis o ancheta care priveste aproape 400.000 de unitati Hyundai Sonata, asupra carora s-au depus plangeri cu privire la aparitia ruginii.

In fapt, este vorba despre sase plangeri primite de NHTSA, in care se reclama ca  unitatile Sonata, construite intre anii 2006 si 2008 au suferit deteriorari ale bratului lateral spate, care sustine roata, cauzate de ruginirea suportului acestora, situat in partea inferioara a masinii.

Trei dintre cele sase cazuri s-au petrecut la viteze de autostrada, iar doua au avut ca rezultat peirderea controlului masinii si interventiaa sistemului de control al stabilitatii vehiculului, insa nimeni a s fost ranit.

O investigatie este, de regula, primul pas in astfel de cazuri, pentru a determina daca este sau nu cazul efectuarii unui recall.

Acesta n-ar fi primul recall pentru Sonata. Anul trecut, Hyundai a efectuat un recall care a vizat modelele 2013 si 2013 care aveau probleme la airbagurile cortina, care se puteau declansa fara motiv, iar in anul 2010, 139.500 vehicule Sonata au fost rechemate in service pentru probleme legate de sistemul de directie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1425 :: 17.78MB