No SSO cookie

De acum puteti verifica si online valabilitatea rovinietei

voteaza
(5/ 1)
De acum puteti verifica si online valabilitatea rovinietei
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
5.0

O veste buna pentru soferi. De acum va fi mult mai simplu sa verificati valabilitatea rovinietei dumneavoastra. Daca vreti sa aflati cum se face acest lucru, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Verificarea valabilitatii rovinietei poate fi facuta acum si online, pe site-ul oficial al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri nationale.
Pentru a putea face aceasta verificare, va trebui sa completati numarul de inmatriculare si seria de sasiu.
Sistemul Informatic de Emitere a Rovinietei a intrat in vigoare de la data de 1 octombrie 2010. Prin intermediul acestui sistem, soferii pot merge la orice subunitate CNADNR, benzinarie MOL, Rompetrol, Petrom, OMV, sau la orice oficiu al Postei Romane pentru achizitionarea rovinietei.
Cei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale au afirmat ca vor investi aproximativ 8.9 milioane de euro pentru instalarea unor puncte suplimentare de control. De asemenea, in viitorul apropiat soferii vor putea achizitiona taxa de drum si prin intermediul SMS-ului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de neu3no

banii aia ce investesc pt punct de control mai bine ar investii in drumuri...

scris de neu3no

mi se pare f nasol chestia ca tre sa introduci obligatoriu si numarul de inamtriculare si seria de sasiu...de parca seria ar stie toata lumea din cap...era de ajuns si numarul de inmatriculare...ca la rca cand verifici valabilitatea ei...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1974 :: 17.78MB