No SSO cookie

Dartz Prombron Nagel, primul sportback blindat din istorie

voteaza
(0/ 0)
Dartz Prombron Nagel, primul sportback blindat din istorie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ei bine, acum va aduceti desigur aminte despre “specialistii” rusi de la Dartz Prombron. Nu mai departe de saptamana trecuta, scriam despre SUV-ul oferit “cadou” la cumpararea unei sticle de votka de 500.000 de euro. De aceasta data, rusii vin cu un sportback blindat, proiectat pentru a remorca... yachturi? 

 
 

Nu stim unde se vor opri cei de la Dartz Prombron si, sincer, nici nu conteaza atata vreme cat vom avea ce scrie despre ei. Serios vorbind insa, cea mai noua creatie, Nagel, altfel extrem de interesanta, demonstreaza cat de aproape este geniul de... ei bine... lipsa lui.

In cazul lui Nagel, Dartz Prombron s-a “aliat” cu cei de la Gray Design, rezultatul fiind un sportback blindat ce rezista la... ma rog, aproape orice ar folosi cei ce ar vrea sa iti fure yachtul.

Si are si cu ce sa remorcheze o “barca” respectabila, sub capota aflandu-se 2.000 de cai-putere - suficient pentru a tracta fara probleme un yacht de 5 tone, cu o lungime de pana la 15 metri.

Aceiasi cai iti permit la o adica si sa atingi o viteza maxima de 250 km/h (de preferat fara remorca, as spune).

Creatia poarta numele lui Andrey Nagel, cel care alaturi de copilotul Vadim Mikhailoff, a castigat Raliul Monte carlo in 1911 cu un C24/55 Monaco RussoBalt (RussoBalt fiind “parintele” lui Dartz Prombron).

Pentru a 100-a aniversare nu ne mai ramane decat sa spunem... La Multi Ani!


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1724 :: 22.11MB