No SSO cookie

Dartz Prombron loveste din nou: Iron.Diamond la pachet cu vodka si vibratoare

voteaza
(0/ 0)
Dartz Prombron loveste din nou: Iron.Diamond la pachet cu vodka si vibratoare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va mai aduceti aminte de numele Dartz Prombron? Acel SUV rusesc ce venea parca de pe alta planeta si oferea clientilor inclusiv tapiterie din piele de penis de balena? Ei bine, rusii lovesc din nou, de aceasta data cu un model de serie foarte limitata, denumit Iron.Diamond sau L4P Ladies Only.

 
 

Ca in Rusia se bea multa vodka si in general orice fel de alcool, asta stim de mult. Ce nu stiam este ca acolo se poate cumpara o sticla de vodka nesimtit de scumpa, ce vine la pachet cu un... vibrator, dar si cu un SUV de lux.

 

Dartz Prombron Iron.Diamond (L4P Ladies Only) tinteste, dupa cum v-ati dat deja seama, femeile si mai ales cele betive, am spune noi, si in acelasi timp cu foarte multi bani.

 

Iron.Diamond este de fapt o versiune cu sasiu mai scurt a modelului anterior, fiind dotat cu o camera de luat vederi ultramoderna pentru o garare cu spatele cat mai usoara, precum si cu un interior cu tapiterie de doua culori. De aceasta data, clientele nu mai pot alege, aparent, pielea penisului de balena, insa au la dispozitie, printre altele, piele de sarpe, crocodil si chiar de elefant.

 

Sub capota SUV-ului construit dupa cele mai riguroase standarde folosite de fosta armata sovietica la fabricarea vehiculelor blindate, se afla un motor de 999 CP. Productia lui Iron.Diamond (L4P Ladies Only) va fi limitata la doar 10 unitati pentru intreaga lume, primul exemplar fiind aparent deja comandat de Printesa Regina Abdurazakova din Kazakhstan.

 

In ceea ce priveste pretul, masina costa... nimic, ea fiind oferita drept cadou, alaturi de un vibrator de marca (Colectia Viktor Poontoos), la cumpararea unei sticle de vodka RussoBaltique.

 

Daca nu stiti nici ce inseamna asta, va spunem ca fiecare sticla de asemenea vodka vine intr-o cutie de aur in greutate de 9 kilograme si costa.... o jumatate de milion de euro. Cine vroia dovada suprema ca banii nu pot cumpara si bunul-simt? Tocmai ati primit-o...

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4017 :: 17.8MB