No SSO cookie

Dartz fotografiat pentru revista Playboy

voteaza
(0/ 0)
Dartz fotografiat pentru revista Playboy
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Playmate, votca, caviar si un camion blindat „Ladies Only”

 
 

Constructorul leton de masini de lux  si-a trimis ultima sa creatie, Dartz Prombron L4P Ladies Only, la o sedinta foto pentru revista americana pentru barbati Playboy.

Kapsula Kupe cu trei usi, este prima masina din lume „Ladies only” si a fost comandata initial pentru fiica unui magnat cazac al petrolului.

Minunatul iepuras Playboy a fost pozitionat langa camionul blindat, impreuna cu o sticla de Vodka RussoBaltique. Inauntru unei sticle de  7,8 kilograme de aur se gasesc 1,7 litri de vodca. Băutura se serveste cel mai bine cu caviar RussoBaltique de Mottra, dupa cum spun cei de la Dartz.

E o combinatie incendiara: o masina blindata, un iepuras Playboy, Votca si Caviar.Se pare ca o combinatie epic; Playmate, Caviar Vodca si pe bancheta din spate a acestui camion blindat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2854 :: 17.78MB