No SSO cookie

Daimler ar putea investi in Romania

voteaza
(0/ 0)
Daimler ar putea investi in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daimler, proprietarul Mercedes, a purtat o serie de discutii cu Adriean Videanu, ministrul roman al Economiei, in vederea unor oportunitati de investitii.

 
 

Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Adriean Videanu, si conducerea concernului Daimler au discutat la Stuttgart despre noi posibilitati de investitii in Romania si au evaluat rezultatele obtinute de firma germana in investitia de la Cugir, in componente auto, anunta Newsin.

De asemenea, Adriean Videanu s-a intalnit si cu premierul landului Baden-Württemberg, Stefan Mappus, cu care a analizat evolutia cooperarii bilaterale, "remarcand importanta incheierii unui parteneriat strategic intre Romania si landul Baden-Wurttemberg in vederea intensificarii si diversificarii relatiilor economice", potrivit unui comunicat emis marti de Ministerul roman al Economiei.
 

Ministrul roman si premierul landului Baden-Württemberg au discutat totodata despre necesitatea cooperarii in atragerea fondurilor europene pe proiecte economice concrete si inlesnirea contactelor dintre mediile de afaceri, in scopul cresterii comertului exterior. "Ministrul Adriean Videanu a apreciat contributia IMM-urilor din Baden-Württemberg la reformarea si retehnologizarea sectorului industrial din Romania in domenii de varf", informeaza ministerul.

Adriean Videanu participa, in perioada 7-8 iunie, in Germania, la lucrarile celei de a VI-a sesiuni a Comisiei Mixte Guvernamentale de cooperare economica Romania - Baden Wurttemberg. Din delegatia romana condusa de ministrul Adriean Videanu mai fac parte reprezentanti ai altor sapte institutii guvernamentale care deruleaza proiecte cu parteneri din aceasta zona a Germaniei.
 

Din cele 17.500 de companii germane inmatriculate in Romania, cu un volum al capitalului investit de aproximativ 3,1 miliarde euro,circa 25% provin din Baden Wurttemberg. Unele dintre cele mai importante sunt Wittenstein, investitor in productia de masini unelte in Sibiu (la sura Mica), Marquardt, investitor automotiv la Sibiu, ROB, investitie high tech, productie circuite integrate la Brasov si concernul Daimler (investitor automotiv Cugir).


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1709 :: 17.78MB