No SSO cookie

Daewoo Automobile Romania lanseaza o tombola

voteaza
(0/ 0)
Daewoo Automobile Romania lanseaza o tombola
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Daewoo Automobile Romania lanseaza, intre 14 mai - 15 iulie, o tombola la care pot participa toti cei care vor cumpara un automobil Daewoo in aceasta perioada, de la oricare din dealerii autorizati din tara, informeaza compania intr-un comunicat transmis serviciului www.masini.ro

Cistigatorii vor fi desemnati in data de 25 iulie, printr-o tragere la sorti, pe baza cupoanelor completate si depuse la dealerul unde s-a facut achizitionarea masinii.

Premiile constau in 100 de seturi de genti frigorifice si umbrele de soare si 20 de televizoare color.

Marele premiu oferit de Daewoo Automobile Romania este un MATIZ SE POWER cu aer conditionat, inchidere centralizata, geamuri fata actionate electric si alte dotari.

De asemenea, incepind cu 14 mai, Daewoo ofera reduceri la achizitionarea unui automobil purtind marca firmei. Astfel, modelul Matiz va putea fi achizitionat cu 500 USD mai putin, Cielo si Nubira - cu 800 de dolari mai putin. Cumparatorii modelelor Musso vor beneficia de reduceri de 5.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

si uite asa s-au umplut drumurile patriei de matiz-uri:)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1562 :: 22.09MB