No SSO cookie

Dacia ia locul 2 si este egala BMW in topul JD Power

voteaza
(0/ 0)
Dacia ia locul 2 si este egala BMW in topul JD Power
Noutati-auto · · 17 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia a obtinut locul al doilea in topul JD Power privind satisfactia clientilor din Germania.

 
 

Dacia s-a clasat pe locul al doilea intr-un studiu al satisfactiei posesorilor de vehicule din Germania realizat de JD Power si revista germana Auto Test. Marca romaneasca a obtinut un punctaj de 836 de puncte din 1000, la egalitate cu BMW. Dacia Logan s-a pozitionat pe locul al doilea in clasamentul modelelor de clasamica.

 

Compania de cercetare a pietei JD Power a masurat nivelul de satisfactie a clientilor in functie de patru criterii-cheie: atractivitatea vehiculului (performanta, design, confort); calitate si fiabilitate; costuri de intretinere (consum, polite de asigurare, costuri de reparatii) si calitatea serviciilor reparatorilor agreati. Studiul a fost realizat in perioada ianuarie-martie 2010, pe baza a 16 330 de interviuri online cu clienti care au detinut un vehicul timp de aproximativ 2 ani. Au fost evaluate modelele a 25 de marci, acoperind toate clasele auto.

 

Dacia a intrat pentru prima datain studiul JD Power in anul 2009, obtinand pozitia 13 din 27. Rezultatele inregistrate anul acesta demonstreaza ca marca romaneasca a avut cel mai mare ritm de crestere in raport cu ceilalti constructori. Aceasta performanta a fost rezultatul Planului de Excelenta Renault in domeniul calitatii, ale carui masuri au fost aplicate si pe platforma industriala de la Mioveni.

 

De la momentul lansarii sale pe piata germanain anul 2005, Dacia a vandut 150 000 de vehicule in Germania panala sfarsitul lunii mai 2010.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (17)

scris de Anonim

Se va fie rusine laudarosilor si mincinosilor si mai vezi cate un dobitoc aicea pe forum comentand ca dacia este pe acelasi podium cu bmv-ul

scris de Anonim

Oameni buni sunteti nebuni....nu e vorba ca dacia e egala cu BMW,dacia a obtinut un raport foarte bun pret-calitate!Nu va mai mirati ca idiotii ca nu a zis nimeni ca dacia e mai buna ca BMW!!Nemtii stiu ce inseamna asta si ne dovedesc,chiar daca au bani nu se dau deoparte sa-si cumpere dacii,e rusine?ar trebui sa fim mandri nu critici.In fond in banii astia Dacia e chiar bunicica.....

scris de Anonim

@alex: Da frate, sunt sarac! Eu si inca cateva milioane de romani! Ma bucur pentru tine ca esti bogat, si sper ca ai ajuns acolo muncind cinstit. Dar te rog nu te lua de restul, ca nu-i frumos, numai pentru ca ei n-au avut (poate) sansa ta...

scris de Anonim

Exact, un studiul al POSESORILOR, al celor care folosesc propria masina de 2 ani, si pot fi multumiti sau nemultumiti, si nu a celor care se gandesc doar ce masina ar conduce ei, dar nu si-o vor permite niciodata! Si eu as vrea o Toyota LandCruiser, dar si daca as primi una cadou in momentul asta, nu cred ca as tine-o. De ce? NU MI-O PERMIT, DE AIA!!!! Nu as avea bani de motorina, de asigurari si de impozit, ce sa mai vorbesc de schimb de ulei, placute de frana si distributie.

scris de Anonim

Masuri de criza,ieftin si poate bun,dar sa vedem cat tine?

scris de Anonim

@Martor: Daca Bmw are 35% din piata iar Dacia 1%, inseamna ca in s-au vandut in Germania 150.000 x 35 = 5.250.000 de BMW-uri !!!??? Apropos, bravo Dacia!

scris de Anonim

Au platit mult cei de la Renault pentru acest "studiu". Am platit la Dacia un rulment de abs ca la un Mercedes: 5 milioane. Vorba lu' Base: "Sa-ti fie rusine, Renault-ule !"

scris de Anonim

ba ori cum e varza de masina,,si va ramana dupa acia 1300,,masina saracului:))

scris de Anonim

A ajuns dacia peste audi? astea sunt niste porcarii....

scris de Anonim

bravo ice!

scris de Anonim

Felicit Dacia pentru aceasta performanta. Bravo voua baieti......dar totusi........prefer o masina germana. Am un Audi A4, B8 din 2009 si nu l-as schimba cu 10 dacii. Intr-un "studiu al satisfactiei posesorilor" ....sau cunoscatorilor?! este mult peste Dacia. Ramane de apreciat insa performanta de a ajunge sa te bati cu cei importanti, acolo sus. Bravo baieti si la mai mare!!!!!

scris de Anonim

Sinteti invidiosi ca Dacia are succes in Germania si e mai buna decit bemve si mercedes mi e scirba de leprele care comenteaza doar sa se bage in seama

scris de Anonim

asta inseamna a gindi nemteste ;) 1 isi vind rablele lor rulate noua.2cump.un logan merg perioada garantiei ;) si ni l revind tot noua =)))) ce sa stie rom.decit bmw etc bv.dacia ;)

scris de Anonim

va-ti tampit , bmw vs dacia = cal vs soricel :))))))))

scris de Anonim

cate dacii or fi la nemti..da' cate bmw-uri sunt la noi...

scris de Anonim

ce sa zic ! bmw are 35% din piatza poate si dacia 1% ! se compara ?

scris de Anonim

Inca un e-mail ca asta si fac unsubscribe...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1800 :: 17.79MB