No SSO cookie

Dacia Duster Ice se pregateste pentru Trofeul Andros

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster Ice se pregateste pentru Trofeul Andros
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Renault au prezentat noul Duster Ice, model cu care Alain Prost va concura in Trofeul Andros in sezonul 2010-2011. Francezul s-a clasat anul trecut pe locul 2, iar anul acesta spera sa ia titlul.

 
 
Noul Dacia Duster Ice a suferit o serie de modificari fata de modelul anterior. Noul model imbunatatit va debuta oficial in cursa de la Val Thorens, Franta intre 4 si 5 decembrie. Modelul Duster Ice este realizat dintr-un sasiu tubular si o caroserie din fibra de sticla. Puterea este livrata de catre un propulsor V6 de 3.0 litri. 

Propulsorul Renault-Nissan este capabil sa dezvolte o putere maxima de 350 CP, iar datorita modificarilor aduse noul model dezvolta acum un cuplu de 360 Nm, cu 20 Nm mai mult decat modelul anterior. Puterea maxima si cuplul sunt disponibile la 5.500 rpm, aceasta este transmisa sistemului de tractiune integrala printr-o transmisie secventiala cu sase rapoarte.

Inginerii Renault au imbunatatit sistemul de suspensie si directia electro-hidraulica care permite virarea cu toate rotile. Alain Prost a declarat ca dorinta sa de a continua alaturi de Duster Ice este una logica. Francezul doreste sa continue ceea ce a inceput sezonul trecut, iar anul acesta spera sa ia titlul. Noul model imbunatatit a fost testat la Val Thorens weekend-ul trecut si se pare ca modificarile aduse aduc un plus de viteza si manevrabilitate.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3573 :: 17.79MB