No SSO cookie

Dacia Duster candideaza la titlul de Masina Anului 2011

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster candideaza la titlul de Masina Anului 2011
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia Duster este unul dintre cele 35 de modele nominalizate pentru titlul Car of the Year 2011.

 
 
Car of the Year este una dintre cele mai importante competitii europene si este rezervata doar masinilor de serie. Organizatorii European Car of the Year au anuntat deja cele 35 de modele nominalizate pentru marele premiu. Castigatorul va fi stabilit in aceasta toamna.

Dacia Duster si Nissan Juke sunt singurele SUV-urile ale grupului Renault-Nissan nominalizate in aceasta competitie. Nissan mai participa si cu modelele Micra si Leaf, in timp ce Renault participa si cu micutul Wind. Un alt producator francez, Citroen, participa la randul sau cu trei modele: Citroen C3, C4 si DS3.

Pentru a putea fi eligibil in competitia European Car of the Year, orice model trebuie sa fi fost lansat in 2010 si sa fie model nou in cel putin cinci tari europene la momentul votului. O alta cerinta este sa fie comercializat in cel putin 5.000 de exemplare.

Iata lista celor 35 de modele nominalizate: Alfa Romeo Giulietta, Audi A1, Audi A8, BMW Seria 5, BMW X3, Chevrolet Spark, Citroën C3, Citroën C4, Citroën DS3, Dacia Duster, Fiat Doblo, Ford C-Max/Grand C-Max, Honda CR-Z, Hyundai ix35, Jaguar XJ, Kia Sportage, Kia Venga, Lexus CT200h, Mazda 5, Mini Countryman, Mitsubishi ASX, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Micra, Opel Meriva, Opel Agila, Renault Wind, Saab 9-5, Seat Alhambra, Suzuki Kizashi, Suzuki Swift, Volkswagen Sharan, Volkswagen Touareg, Volvo S60,Volvo V60.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Mult succes si o clasare cat mai buna. Este o " volkswagen " adevarata. Te duce din punctul A in punctul B, ieftin, confortabil si sigur.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1843 :: 17.8MB