No SSO cookie

Dacia aduce primele reduceri de preturi din 2003

voteaza
(0/ 0)
Dacia aduce primele reduceri de preturi din 2003
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Dacia Pitesti a lansat o prima campanie promotionala in acest an, care consta in reduceri de preturi la automobilele din gama SupeRNova si la autoutilitarele echipate cu motoare alimentate cu benzina, a declarat, miercuri, site-ului www.masini.ro, Silviu Sepciu, responsabil de relatii cu presa al companiei.

 
 
[poza1s]Oferta este valabila numai in luna ianuarie si consta in reduceri de 400 de euro la modelele Europa, Confort si Clima din gama SupeRNova, la care se adauga reduceri de 300 de euro la modelele Rapsodie si Campus, din aceasi gama.
De asemenea, gama de autoutilitare Dacia echipate cu motoare de 1,6 litri benzina are un pret mai mic cu 200 de euro pina la 31 ianuarie.
[poza2d]De oferta beneficiaza modelele Dacia Pick-up si Pick-up cu aer conditionat, Drop Side, Double Cab si Double Cab cu aer conditionat.
Potrivit presei, in acest an Dacia isi va imbunatati oferta de modele, prin lansarea unui model modificat, restilizat al gamei SupeRNova.
Dupa cum a declarat Constantin Stroe, vicepresedinte pentru probleme de dezvoltare a companiei, in acest an Dacia va pune pe piata un automobil cu un alt design exterior si cu caracteristici superioare SuperNova, de la care va prelua grupul propulsor.
Dacia a inregistrat, anul trecut, vinzari de 57.783 unitati, in crestere cu 5,1% fata de 2001, dintre care 52.742 pe piata interna.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2675 :: 22.15MB