No SSO cookie

Dacia a produs 2 milioane cutii de viteze

voteaza
(0/ 0)
Dacia a produs 2 milioane cutii de viteze
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

2 milioane de cutii de viteze produse la Uzina Mecanica Dacia.

 
 

Luni, 10 octombrie 2011, la Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia (UMCD) a fost fabricata cutia de viteze JH cu numarul 2.000.000. Este o cutie de viteze de tip JH3*057 care va echipa un vehicul Logan fabricat in uzina Renault Pars din Iran.

Productia cutiilor de viteze JH a demarat acum zece ani, iar progresele obtinute se datoreaza mobilizarii exemplare a tuturor salariatilor, calitatii managementului si aplicarii sistematice a celor 3R (Responsabilitate, Reactivitate, Rigoare).

In prezent, pe linia de asamblare a cutiilor de viteze JH lucreaza 50 de operatori si se produc 20 referinte de cutii JH. Capacitatea liniei de instalare este de 860 cutii de viteze/echipa.

Cutiile JH asamblate in UMCD sunt livrate catre Uzina Vehicule Dacia si uzinele Renault din Rusia, Maroc, Iran, India, Africa de Sud, Columbia.

In cadrul UMCD este fabricata si cutia de viteze TL  care echipeaza diverse modele Renault (Clio, Modus, Kangoo, Megane, Scenic, Laguna), modele Nissan (Tiida, Sentra, Versa, Latio, Livia, Note, Qashqai) si Dacia Duster. Aceasta este o cutie manuala de ultima generatie si este prima cutie de viteze comuna a Aliantei Renault-Nissan.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1715 :: 17.78MB