No SSO cookie

Dacia a organizat o actiune de ecologizare pe Raul Targului

voteaza
(0/ 0)
Dacia a organizat o actiune de ecologizare pe Raul Targului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salariatii Dacia au participat la o actiune de ecologizare a albiei Raului Targului.

 
 

Salariatii Dacia au participat la o actiune de ecologizare a albiei Raului Targului, una dintre sursele importante de apa potabila ale orasului Mioveni. Apa din Raul Targului este captata si purificata in statia de la uzina Dacia, care, in urma unui proces complex de filtrare, asigura apa potabila pentruintregul oras. Initiativa Dacia a dus la colectarea a 16 tone de deseuri.

 

Ecologizarea zonei limitrofe a raului s-a desfasurat pe o suprafata cu lungimea de 2,5 km si latimea de 70 m, pe ambele maluri ale apei -in aval, pana la confluenta cu Raul Bratia, si in amonte, pana in apropiere de localitatea Bajesti. La aceasta actiune au participat 250 de voluntari de la uzina Dacia, carora li s-au alaturat copii de la scoala nr. 2 „Ion Minulescu” si de la Asociatia „Elevii nostri” din Pitesti. Au fost prezenti la fata locului si oficiali ai Garzii Nationale de Mediu Arges, ai Agentiei de Protectia Mediului Arges, Companiei Apelor Romane Arges-Vedea si ai Consiliului Local al Comunei titesti.

 

Toti participantii au primit echipament de protectie din partea organizatorilor - manusi si cizme, dar si tricouri si sepci. Pentru curatarea zonelor mai greu accesibile, s-au utilizat si excavatoare si camioane. Cele 16 tone de resturi menajere adunate au fost in final transportate la Depozitul de Deseuri din Mioveni.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1633 :: 17.79MB