No SSO cookie

Dacia a inceput anul cu dreptul in Marea Britanie

voteaza
(5/ 1)
Dacia a inceput anul cu dreptul in Marea Britanie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Dacia par sa aiba un inceput de an promitator in Marea Britanie.

 
 

Iata ca Dacia face furori in Marea Britanie in acest inceput de an. In luna ianuarie britanicii au inmatriculat 300 de automobile Dacia. Acest numar a fost facut public de Societatea Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT).

Piata auto din Marea Britanie ar putea fi una de succes pentru Dacia avand in vedere ca au existat cresteri ale vanzarilor anul trecut. Din punct de vedere al statisticilor. Nivelul inmatricularilor a crescut cu 5%, cel mai bun prag din 2008 incoace. In plus, anul 2013 se anunta unul bun avand in vedere ca in prima luna s-a inregistrat o crestere de peste 11%.

Vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe a declarat: "Cel mai probabil cele aproape 300 de masini Dacia inmatriculate in Marea Britanie luna trecuta sunt pentru dealeri. Piata Regatului Unit este istorica si pretentioasa. Mai mutle detalii despre lansarea marcii Dacia in UK vor fi comunicate in cadrul Salonului Auto de la Geneva".

In Marea Britanie sunt comercializate in momentul de fata trei modele Dacia, Sandero, Sandero Stepway si Duster. SUV-ul este importat din India, in timp ce Sandero si Sandero Stepway sunt produse la Mioveni.

Ramane sa vedem ce declaratii vor face oficialii Dacia in cadrul Salonului Auto de la Geneva. De asemenea, asteptam sa vedem cum va evolua in 2013 brandul nostru mioritic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2083 :: 17.78MB