No SSO cookie

Curtea respinge primul caz de accelerare brusca impotriva Toyota

voteaza
(0/ 0)
Curtea respinge primul caz de accelerare brusca impotriva Toyota
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Probleme tehnice de accelerare brusca creaza inca multe probleme pentru cei de la Toyota.

 
 

Problemele de accelerare brusca sunt inca ingrijoratoare pentru Toyota, care a platit deja 50 milioane dolari pentru amenzi si a rechemat pentru reparatii aproape 8 milioane de vehicule numai in SUA, in 2009 si 2010.

Producatorul auto japonez trebuie inca sa faca fata proceselor pe rol deschise de catre cetateni si familiile lor afectate de aceasta problema si care, conform estimarilor, ar putea costa compania chiar 10 miliarde dolari.

Cu toate acestea, iata ca a aparut si primul primul proces de accelerare brusca care a fost respins de catre un judecator federal, care a decis că acesta ar trebui sa fi fost depus in Utah in loc de California. Cazul se refera la Paul Van Alfen si pasagerul Lloyd Charlene, care au fost ucisi in 2010, atunci cand un Camry 2008 condus de Van Alfen a lovit  un zid din Utah.

Judecatorul a decis ca cererea de garantie nu a intrunit pragul cerut de 50.000 dolari USD pentru daune.

"Reclamantii nu sunt in masură sa ajunga la pragul jurisdictional de 50.000 de dolari in despagubiri", a declarat judecatorul James V. Selna.

"Suntem incantati ca această problema de jurisdictie a fost rezolvata si ca instanta este de acord cu faptul că forumul adecvat pentru acest caz este instanta statului Utah", a declarat purtatorul de cuvant al companiei Toyota Celeste Migliore.

Respinderea din cauza lipsei de fond nu inseamna ca este sfarsitul procedurii. Mark Robinson, un avocat care reprezinta reclamantii, a declarat: "Voi elaborara o noua plangere chiar acum, in care nu vom chema dealerul in calitate de parat si astfel totul va  va merge mai departe si vom solicita daune punitive".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2148 :: 22.11MB