No SSO cookie

Cum se monteaza corect lanturile pentru zapada

voteaza
(0/ 0)
Cum se monteaza corect lanturile pentru zapada
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Atunci cand conduceti iarna, lanturile sunt o foarte buna modalitate de a va ajuta sa ramaneti pe sosea. Din pacate, montarea corecta a lanturilor poate pune probleme daca nu ati mai facut asa ceva niciodata. Va prezint in continuare modalitatea de montare corecta a lanturilor si de a nu derapa pe sosea.

 
 
 In statele in care este ilegala folosirea anvelopelor de iarna intarite cu metal, trebuie sa cautati cea mai buna alternativa in loc. In acest caz, cea mai buna varianta sunt lanturile. Unii oameni spun chiar ca lanturile pentru anvelope sunt mai bune decat anvelopele de iarna. Unul dintre beneficiile pentru care ar trebui sa folositi lanturi in loc de anvelope de iarna este acela ca se reduce costul initial de 55,00USD la 130,00USD, in comparatie cu cresterea pretului anvelopelor de la 194,00 per anvelopa. Un alt beneficiu este acela ca lanturile pot fi indepartate (si instalate) destul de usor atunci cand nu mai sunt necesare.

Materiale necesare:
  • Lanturi (stilul si materialul la alegere)
  • Cheie ajustabila
  • Cleste

Procedura:

Tipul - Primul lucru pe care va trebui sa-l faceti este sa decideti ce tip de lanturi veti folosi. Acest lucru poate parea putin ciudat, dar exista trei stiluri de baza de lanturi metalice, precum si diferite tipuri de materiale din care sa fie confectionate. Faceti un pic de munca de cercetare si decideti ce stil doriti (fiecare tip isi are beneficiile). Eu folosesc de obicei lanturile de tipul cabluri metalice, pentru ca sunt mai usor de montat si putin mai ieftine decat alte tipuri de lanturi metalice.

Potrivirea cu anvelopele

Puteti cumpara lanturi care sunt confectionate pentru diferite marimi de anvelope. Personal, eu sugerez sa achizitionati acest tip de lanturi, pentru ca veti reduce timpul de ajustare a lanturilor pentru a se potrivi perfect. Daca nu acesta este tipul de lanturi pe care il veti cumpara, atunci inainte de instalarea propriu-zisa, va trebui sa ajustati lanturile pentru a se potrivi. Faceti acest lucru prin ajustarea lanturilor pe o anvelopa de aceeasi marime cu a dvs. sau indepartati una dintre anvelope de pe masina si ajustati lanturile. Veti dori sa folositi lanturi care vor fi cat mai stranse posibil pe anvelopa. Daca faceti asa, veti avea o calatorie mai lina si mai linistita. In acelasi timp prin acest lucru veti reduce deteriorarea lanturilor si le veti prelungi durata de folosire. Strangeti bine. Incepeti prin a aseza lanturile in fata sau direct in spatele anvelopelor. Rugati pe alta persoana sa va ajute prin indrumari (in timp ce dvs. conduceti masina) spre mijlocul lanturilor. Ridicati lanturile peste si in jurul anvelopelor si strangeti carligele impreuna. Odata ce ati facut acest lucru, ar trebui sa observati ca mai exista si cateva piulite care trebuie stranse de asemenea. Faceti acest lucru folosindu-va degetele (daca este posibil) si apoi folosind fie o cheie ajustabila sau un cleste pentru a le strange si mai mult.

Viteza

In final, dupa ce ati strans si securizat lanturile, sunteti gata de plecare. In timp ce conduceti va trebui sa va asigurati ca nu mergeti prea rapid. Va trebui sa mergeti doar cu aprox. 40 mile (64 km) pe ora, In caz contrar va veti deteriora lanturile sau anvelopele.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1602 :: 17.79MB